Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Härjedalen

SPF Härjedalen har haft sin årsstämma i Folkets hus, Sveg.

Ordförande Rolf Emanuelsson hälsade ombuden och övriga medlemmar välkomna. Ljus tändes för att hedra avlidna medlemmar och en tyst minut anbefalldes. Ordförande läste en diktav Bo Setterlind ”Döden tänkte jag mig så” och Rolf Byqvist och Folke Wigman spelade finstämt ”Amazing grace”.

Därefter återupptogs förhandlingarna. Verksamhetsberättelse och revisionsberättelse upplästes och godkändes. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2009. Enligt förslag från distriktsstyrelsen ska inga arvoden utgå till ledamöterna i fortsättningen. Erlagda utgifter ersätts mot uppvisande av kvitton. Stämman beslöt enligt förslaget. Årsavgiften blev oförändrad 10 kr. Till ordförande för 2010 omvaldes Rolf Emanuelsson. Även övriga i styrelsen omvaldes.

En inkommen motion från SPF Sveg ställd till kongressen bifölls i befintligt skick. Verksamhetsplanen för 2010 godkändes.

Ordförande avtackade Ulla Karlsson och Eva Martinsson, valberedning och Axel Skoger,revisor, med blomstercheckar och tack för gott samarbete.

Ordförande avslutade mötet och en god måltid intogs i restaurang Björnen. Vid kaffet som serverades i möteslokalen blev det musikunderhållning av Rolf Byqvist och Folke Wigman.