Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Gimådalen

Annons

SPF Gimådalen hade sitt oktobermöte på församlingshemmet i Bräcke dit 55 medlemmar sökt sig trots dis, dimma och snöinslag. Ordförande Bertil Sunding hälsade välkommen och tipsade om lite förslag på resor och underhållning han fått.

Stämningen var god och alla tog för sig av läcker smörgåstårta.

Ungdomar från Kulturskolan i Bräcke underhöll med stil och finess. Solosång och duett, piano- och fiolspel växlade och de som gladde de närvarande var Isabel Sandblom och Karin Wennström, Ellen Hakfelt, William Milling, Isabel Westling, Petter Edler och Erik Ljungberg. Kulturskolans utvecklingsledare Thomas Nilsson och musiklärare Anders Nilsson har all heder av sina elever. SPF Gimådalen tyckte det var trevligt att ge dem chansen att visa upp sig och pröva på att framträda för publik, och man uttryckte sin uppskattning med varma applåder.

Ruth-Marie Öhrn och Ulla Jacobsson hade varit på KPR-möte och där hade bland annat diskuterats dels svårigheten att få tag i taxi i Bräcke, dels de höga priserna. Exakt vad som är sant och falskt i detta får medlemmarna veta på ett kommande SPF-möte. Vidare hade de fått veta att befolkningen i kommunen minskar oroväckande och vad det kan få för konsekvenser.

Nu återstår mötet den 23 november i Fjällsta församlingshem med information om osteoporos/benskörhet/ samt mötet den 14 december i Revsunds sockenstuga med julkänsla, risgrynsgröt, skinkmacka med mera.

Ordförande tackade dem som ordnat dagens träff.

Annons