Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Gimådalen

SPF Gimådalen har haft sitt septembermöte med surströmming.

Ett cirka 65 medlemmar var med på mötet som hölls i Fjällsta sockenstuga.

Efter surströmmingen kom lite information från KPR-mötet i våras samt från friskvårdsdagen som var i Östersund den 16 september.

Sedan blev det underhållning med musik och historier av Folke Lindqvist och Rolf Engberg. Folke med sin berättartalang fick verkligen igång publiken. Lotter såldes med strykande åtgång.

Mötet avslutades med att ordförande tackade Folke och Rolf för deras medverkan samt tack till alla som kommit.

Oktobermötet har hållits i Torsängs hembygdsgård med god mat som Margitas catering i Rissna ordnat med. Mellan mat och kaffe informerades från KPR:s möte och från dataträff där John Westerlund och Anita Mattsson deltagit.

Så var det dags för underhållning där Håkki Eriksson från Ljungaverk spelade skivor med gamla låtar och åhörarna fick gissa vilken artist som sjöng. Han spelade också soft musik under maten. Ordförande tackade Håkki för hans medverkan och det var dags att åka hem efter några timmars trevlig samvaro.

Träff i november blir på Jämtkrogen i Bräcke där Torsten Åhlander föreläser om minnet.