Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Gimådalen

Annons

SPF Gimådalens november träff var en resa till Alsenrevyn. Bussresan startade i Bräcke som med uppehåll på flera platser tog oss till Wången för att inta en mycket god måltid. Mätta och nöjda fortsatte vi resan till Alsen för att närvara vid deras revy som var alldeles förträffligt rolig. Glada och nöjda vände vi åter efter en mycket rolig och trevlig dag. Vår eminenta resekommitté fick rungande applåder på vägen hem.

Den 9 december träffades ett 60-tal medlemmar i Revsunds församlingshem. Alla välkomnades med glögg och pepparkakor till trevlig dragspelsmusik som Lasse Nilsson stod för. När alla kommit serverades risgrynsgröt, skinka, tunnbröd med mera. Ulla-Märta Svensson stod för gröten, Lilli-Anne Eklund och Anita Mattsson hade bakat tunnbrödet.

Mätta och glada fick vi njuta av pepparkaksparad. Margareta Stenlund, Birgitta och Torbjörn Marklin framförde sång och dansade utklädda till pepparkaksgummor och -gubbar.

Efter underhållningen serverades kaffe och kaka som Inger Andersson bakat. Överblivet tunnbröd och skinka såldes med strykande åtgång.

Så var det åter dags att skiljas åt efter en mycket trevlig samvaro.

Ruth-Marie Öhrn