Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Frösön

Ordförande hälsade 50-talet medlemmar varmt välkomna.

Ett 50-tal medlemmar kom för att äta en välsmakande lunch, umgås och delta i årsmötesförhandlingarna. Ordförande hälsade alla varmt välkomna, och kunde även denna gång hälsa nya medlemmar välkomna till föreningen.

Årsmötet började med en parentation för avlidna medlemmar, därefter valdes Ola Ångman till ordförande för mötet och Jörgen Hansson till sekreterare.

Ordförande lotsade medlemmarna tryggt och säkert genom föredragningslistan. Revisorerna föreslog ansvarsfrihet för styrelsen och mötet beslutade enligt förslaget. En ny styrelse valdes. Till ordförande valdes Ingrid Borgström och till övriga ledamöter valdes: Kristina Andersson, Eli Widmark och Inga-Britt Herlitz. Björn von Essen, Staffan Herlitz och Gun-Britt Wikström har pågående mandatperiod.

Kristina Andersson redogjorde för förslag till verksamhetsplan, som godkändes.

Föreningen kommer att fortsätta med månadsmöten med olika innehåll. Den 6 mars kommer Toivo Comén och berättar om sin livshistoria, den 3 april planeras för att Thord-Erik Nilsson, före detta sportjournalist, kommer och delar med sig av sina upplevelser i sportens värld. I maj kommer musiken i fokus.

Friskvård för både kropp och själ planeras det för liksom för resor, studiebesök, utflykter och studiecirklar. Alla aktiviteter annonseras i LT och ÖP, samt på vår hemsida.

En aktuell nyhet informerades om. Samtliga medlemmar i SPF har möjlighet att delta i en studiecirkel för användande av läsplatta kostnadsfritt. Deltagandet förutsätter en egen läsplatta. Ett avtal mellan SPF och Vuxenskolan centralt möjliggör detta. Jämtland påbörjar cirkelledarutbildningar den 20 februari.

Dagen avslutades med att ordförande tackade för det fortsatta förtroendet att leda föreningen med engagerade styrelsemedlemmar och hon hoppades på ett återseende.

Kristina Andersson