Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF-distriktet Jämtland

SPF distriktet Jämtland genomförde distriktsmästerskap i boule den 31 augusti.

Annons

Frösö SPF-förening hade fått uppdraget att arrangera mästerskapet. Eva Persson var tävlingsledare. 26 lag från sju SPF-föreningar hade hörsammat inbjudan.

Det var ett glatt och förväntansfullt gäng som samlades i blåst och regn i Björkbackparken för att göra upp om bästa boulepar i länet. Från klockan 9 till 16.45 pågick denna spännande turnering. Lag Gunnel Lööf och Ingrid Lundberg, Östersund, spelade sig fram till en tredjeplats. Striden om den första platsen stod mellan Föllinges lag Bertil Åslund och Gunnar Persson och Frösöns lag Kent och Sölve Staaf. Efter en jämn kamp segrade Frösöns lag som också tog hem det nyinstiftade vandringspriset.

Distriktsordförande Gusten Rolandsson förrättade prisutdelningen och tackade samtliga som deltagit samt arrangörsstaben. Det har fattats ett beslut om att segrande förening arrangerar nästa års mästerskap. Så det blir Frösön igen.