Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

SPF Brunflobygden inbjöd denna gång till månadsträff i sockenstugan, Ångsta.

Ordförande Ulla-Britt From hälsade deltagarna välkomna samt presenterade dagens gästtalare Ambjörn Sandler och musikanterna Arne och Arvid som redan bjöd på stämningsfull sång och musik när deltagarna kom in i lokalen. Träffen inleddes med gott fika serverat av Ingvor och Staffan under vilket ett ljuvligt sorl kunde höras, detta ett bevis på att det är viktigt att pensionärer träffas och trivs.

Sedan var det Ambjörn Sandlers tur att presentera sig själv samt ha en kort dialog med Nisse Nilsson som ställde frågor om livet efter olyckan och den bok som han skrivit där man får följa hans kamp tillbaka till ett bra liv. Därefter läste Ambjörn några korta avsnitt ur boken som sedan kunde köpas, signerad av författaren. Detta var ett mycket intressant och tänkvärt inslag i vardagen.

Därefter var det dags för Solveig och Nisse att förrätta dagens lotteridragning där många glada vinnare kunde gå fram och hämta vinst. Dagen avslutades med mera vacker sång och musik av Arne och Arvid.