Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

SPF Brunflobygden firade sin månadsträff i sockenstugan, Ångsta.

Ordförande Ulla-Britt From hälsadevälkommen samt presentera Anders Hedén som var dagens underhållare. Han spelade och sjöng många låtar av Allan Edwall samt några av Alf Henrikssons dikter som Anders tonsatt själv, även en del av Alf Pröysen.

Därefter var det dags för dagens kaffepaus, Ingvor och Staffan hade dukat upp med goda smörgåsar och kaka. Sedan informerade Carl-Erik Ericsson om Friteatern som skulle komma och besöka Brunflo med sin föreställning Längtan i februari nästa år, några av medlemmarna har sett tidigare teaterbesök och lovordat dessa.

Därefter var det Anders Hedéns tur att fortsätta med sin sång och musik, applåderna var många och alla ville höra mera av denne skicklige trubadur.

Som tradition sålde Solveig och Nisse lotter samt avslutade dagen med dragning på dessa.

Månadsträffarna är ett mycket omtyckt inslag i en pensionärs vardag då man får träffas och umgås under glada och trevliga former.