Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

SPF Brunflobygden inbjöd denna gång till månadsträff i Mariagården, Marieby, där deltagarna möttes av vacker pianomusik framförd av Ingemar Berg.

Ordförande Ulla-Britt From hälsade alla hjärtligt välkomna och presenterade Maria Johansson från Seniorshopen som kommit för att visa höstens mode. Dagens mannekänger Rut Jönses, Margit Ek, Solveig Jonsson, Ulla Eriksson, Nisse Nilsson och Egon Persson visade flera vackra kreationer till publikens jubel och applåder.

Sedan var det dags för fikapaus, goda smörgåsar och kaka som serverades av Ingvor och Staffan. Maria Johansson läste en rolig dikt på ångermanländska av Nicke Sjödin, en författare som de flesta hört talas om. Ingemar Berg avslutade med ytterligare några vackra kända örhängen på piano. Därefter var det tid för alla att prova kläder och shoppa efter tycke och smak. Ett trevligt inslag när vintern står för dörren.