Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sören Larsson

Vår älskade Sören Larsson, 73 år, Våle, avled efter en tids sjukdom 26 mars 2014, med sin familj vid sin sida.

Sören föddes 25 september 1940 som första barn av två till Erik och Brita Larsson, i Våle, Bräcke. När Sören var tre år föddes lillasyster Märta. En syster som alltid har stått Sören nära.

I unga år fick Sören lära sig att vara arbetsam, redan som 12-åring fick han ta ett stort ansvar för gården i Våle. Detta ledde till att han 1959 valde att gå på Torsta lantbruksskola för att fortsätta bedriva jordbruket på gården ända in på 80-talet. Sörens arbetsamhet och styrka följde honom genom hela livet.

Han träffade sin älskade hustru Joyce Larsson 1957 och sju år senare gifte de sig.

1975 fick de sin efterlängtade son Börje. Sören och Joyce bodde tillsammans på Sörens hemgård i Våle fram till Sörens bortgång. Tillsammans med Joyce reste gärna Sören runt om i världen. Han älskade allt kring motorsport och tävlade i både rally och skoter.

1972 startade Sören sitt eget företag. Ett företag som senare kom att bli det familjeföretag som i dag drivs vidare av sonen Börje. Sören och Börje har tillsammans arbetat i företaget i 25 år och 2012 utsågs deras företag till Årets företagare i Bräcke kommun. Sören kunde inte ha varit mer stolt över sin son som tillsammans med honom lyckats bevara och utveckla hans livsverk.

Sören blev farfar för första gången 1999 då Linus föddes. Att vara farfar betydde allt för Sören och han tog tillvara på all tid han hade för att vara med sitt barnbarn. Sören fick sitt andra barnbarn Liam sommaren 2013. En sommar som kantades av både lycka och sorg. Lycka över att få ytterligare ett barnbarn men en hjärtskärande sorg över beskedet kring sin sjukdom.

Sören var som person otroligt godhjärtad, generös och gästfri. Hemmet i Våle stod alltid öppet för släkt, vänner och grannar. Sören hade en förmåga att alltid ställa upp för människor i sin omgivning och han hade en smittsam glädje för livet. Han tacklade motgångar som att det endast var små hinder längs vägens gång och hans handlingar var alltid osjälviska.

Sören kommer alltid finnas i våra hjärtan, oerhört saknad och älskad.

Sören sörjs närmast av hustrun Joyce, sonen Börje, sonhustrun Carina, barnbarnen Linus och Liam samt syster Märta med familj.

Hans livsverk lever vidare.

Familjen genom sonhustrun Carina