Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Solidaritet, kärlek och broderskap

Anise Brown värmer upp publiken; ett hav med kids som alla är peppade inför Labyrint. DJ-Sai står upphöjt bakom båset i bakgrunden och det är mycket kärlek och solidaritet från start. Aki, Jacco och Dajanko, ett starkt broderskap, är otroligt samkörda och uppmuntrar Östersund till max.

Det är politiskt, anti-våld och solidaritet med Palestina, till revansch i "Ortens favoriter". Mellansnack som berättar om en verklighet där mamma inte har råd med pianolektioner. Det ger perspektiv och det är mänskligt.

Labyrint, som gjort sig kända som "cannabisliberala", sjunger också om drogernas baksidor med överdoser och innan de sjunger "Tribulations" säger de att de inte vill uppmuntra för de vet att publiken är ung. Det är alltid tveksamt med en glorifiering av en livsstil med droger och för en del människor är det en verklighet, hur man sen väljer att förhålla sig till det är upp till var och en att bestämma.

Labyrint gör hur som helst en grym spelning.

Ellen Lindgren