Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sökpådrag efter försvunnen kvinna utanför Lillhärdal – gick vilse i skogen

Under natten till onsdagen anmäldes en kvinna försvunnen sedan hon gått vilse i skogen väster om Lillhärdal. Hon kunde sedan hittas sedan polisen lyckats få iväg ett sms till henne.

Polisen söker efter en kvinna i skogen väster om Lillhärdal. Kvinnan har gått vilse och anmäldes försvunnen vid 01.20-tiden.

– Hon hade då lyckats förmedla till någon bekant att hon var vilse, säger Johan Green, befäl vid polisens regionledningscentral.

Polisen har inlett ett sökande och är på plats och letar efter kvinnan i skogen. Även fjällräddare har kopplats in i söket.

– Vår förhoppning är att hon snart ska vara hittad, säger Johan Green.

Polisen uppges ha haft viss telefonkontakt med kvinnan och de vet ungefär i vilket område hon ska befinna sig i.

Kvinnan återfanns välbehållen under morgonen. Eftersom polisen hade kontakt med kvinnan via telefon, även om täckningen var dålig, så lyckades man få iväg ett sms till kvinnan. När hon klickade på en länk som fanns i sms:et, så fick polisen veta mer exakt var hon befann sig.

Vid tjugo i sju på onsdagsmorgonen hittades hon i ett jakttorn på en myr.