Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snygg och snabb skanner

/

Canons nya bärbara duplex-skanner är bara att plugga in i USB-porten och börja.

Annons
Canons nya bärbara duplex-skanner är bara att plugga in i USB-porten och börja. Den klarar både foton och dokument och skannar upp till 15 sidor per minut.

Fast P-150 bara får ström från USB-kontaktet jobbar skannern snabbt. Det är tack vare en automatisk dokumentmatare som kan hantera upp till 20 sidor på en gång.

- Vi på Canon har skapat en snygg, svart skanner som är lätt att ta med sig, säger Erik Strandskog, produktchef för dokumentskanners på Canon Svenska. Dessutom är det den snabbaste skannern i sin klass på marknaden.

Med skannern följer mjukvaran CaptureOnTouch som gör det möjligt för användaren att både skanna fotografiet eller dokumentet och automatisk skicka dem vidare för distribution eller lagring.

Mjukvaran har två lägen - "Skanna först" och "Välj typ av jobb". I första läget skannar användaren dokumentet och väljer därefter filformat och destination. "Välj typ av jobb" låter användaren välja bland förinställda lägen. Då omvandlas filen automatiskt till rätt format och skickas till en förinställd destination, till exempel en mapp på nätverket eller en e-postadress.

Canon imageFORMULA P-150 finns tillgänglig från november 2009 och beräkas kosta 3 750 kr inklusive moms.
 


/Amy Lagerman

Mer läsning

Annons