Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snedsteget i Åre orsakade krisen i förhållandet: Vi hade en affär ...

En norsk handbollsstjärna från Meråker trädde i går fram i norsk press. Hon uppger att hon har haft en affär med prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström.

De båda skall ha träffats under en skidvistelse i Åre under förra året, rapporterar norska Se og Hør.

Den meriterade handbollsspelaren från Meråker, Tora Uppström Berg, berättar för tidningen att de stötte ihop utanför utestället Bygget. Jonas Bergström ska ha gått under falskt namn och presenterat sig som Jacob Bernström.

Tora Uppström Berg blev sedan inbjuden till Bernströms hotellrum, varefter de försvann i en taxi.

– Vi hade en affär på hotellet. Han följde mig hem i taxi vid 4-tiden på morgonen. Innan vi skiljdes bytte vi telefonnummer och jag fick en kram av honom. Han var otroligt snäll och en gentleman hela kvällen, berättar Tora Uppström Berg för tidningen.

Så här i efterhand ångrar sig den 21-åriga norskan.

– Hade jag vetat att han hade en flickvän hade jag aldrig gjort något. Jag tycker synd om Madeleine som har en otrogen kille. Hon förtjänar bättre, säger Tora Uppström Berg.