Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart ett totalt fiasko

Ja, nu snart står vi inför ett fullbordat faktum. Det stora EU-fiaskot. Klubben för inbördes beundran kommer snart bara att bestå av just dessa nobla herrar och damer som förgyllt sin tillvaro under den utåt sett glassiga EU-ytan. De som högljutt och befällande ville ge EU ett ansikte som den enda vägen för Europa har nu kommit till en återvändsgränd. Det vi ser är inget annat än ett luftslott byggt på tomma sanningar. Nu faller snart Grekland och snart väntar Spanien, Portugal och Italien. Kostnaden för att hålla upp detta luftslott kommer att kosta så enorma summor att det blir ohållbart. Med detta faller euron och eu-tanken.

Vi ska tacka det svenska folket som inte lät sig luras in i denna valuta byggd på fiffel och båg. I och med detta kan återtåget från EU börja och vi kan slita oss loss och än en gång bli ett fritt folk.

Jämten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel