Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smajic skrev tvåårskontrakt med ÖFK

Emir Smajic har skrivit på för ytterligare två år med ÖFK.

– Det känns väldigt bra. Jag hade helst börjat säsongen redan nu, säger han.

Den 196 centimeter långe anfallaren har stått utanför truppen hela säsongen på grund av en knäskada. Men rehabiliteringen har gått bra, och från och med januari ska Emir kunna gå för fullt på träningarna.

– I slutskedet av den här säsongen har jag varit med och tränat på till 90 procent fullt ut, med kontaktsspel. Och det var vad vi siktade på.

Emir Smajic skrev på ett tvåårskontrakt med Graham Potter under torsdagen.

– Vi kom snabbt överens. Det var det här jag ville hela tiden, att fortsätta spela för ÖFK. Klubben har tagit stora steg och fått erfarenhet av spel i Superettan. Jag tror att det kan bli riktigt bra nästa år.

– Jag trivs också väldigt bra i Östersund.

Hur viktigt var det att Graham Potter stannade?

– Väldigt viktigt. Jag väntade med att skriva på tills att han var kvar. Han har bettytt oerhört mycket för klubben, ingen kan säga något om det.

Hur sugen är du på att spela fotboll igen?

– Väldigt sugen! Jag skippar semestern nu och kommer att träna på hela tiden för att vara så bra förebredd som möjligt när vi kör i gång.