Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slutprov för Barrow med Bolton

Torsdagskvällens vänskapsmatch mellan danska Bröndby och Bolton slutade 1–1.
Med i Bolton fanns ÖFK-stjärnan Modou Barrow.
– Han skötte sig bra, säger ÖFK:s assisterande tränare BIlly Reid, som fanns på plats på läktaren.

Modou Barrow har spenderat tre dagar med det engelska Championship-laget. Slutprovet skedde i kväll på Bröndby stadium i Köpenhamn. Matchen slutade 1–1 efter mål av Bröndbys nyförvärv Johan Elmander och Boltons Robert Hall.

Modou Barrow kom in i andra halvlek.

– Han fick aldrig några riktigt bra lägen, men spelade enkelt och bra när han hade bollen. Han hanterade det hela på ett övertygande sätt, säger Billy Reid.

I morgon reser Modou Barrow och Billy Reid hem till Östersund. Frågan är nu om ÖFK-forwarden har imponerat så pass mycket att den anrika klubben lägger ett bud på honom.

– Det ska bli spännande att se vad som händer nu. För oss är det bara att avvakta och se om det kommer ett substantiellt bud från Bolton. Men det finns även ett intresse från andra håll, säger Daniel Kindberg till Sporten på torsdagskvällen.