Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutord från brandpersonal i Hammerdal

Annons

Trots att ni i direktionen och ägarkommunerna i Jämtlands Räddningstjänstförbund inte visade er vara villiga att ta ert ansvar såsom vår egen kommun gjorde genom att visa på möjligheter att få till ett eget lokalt avtal.

Trots att ni inte var villiga att lyssna på våra medborgare och lokala företag som även dom såg som en självklarhet med ett lokalt avtal för räddningstjänsten.

Så har vi nu, tack vare den respekt och förståelse som visats oss av vår kommun, våra företag såsom: Attacus trähus AB, Norrlands trähus AB, Åsens skog och gräv samt övriga företag, och inte att glömma våra medborgare, återtagit våra uppsägningar för att även fortsättningsvis hålla en hög beredskap och behålla mångårig kompetens.

Vi ser dock ett behov av att se över direktionens ledning.

Vi är på intet sätt nöjda med avtalet rib17 och skulle se med glädje om möjligheter till lokala lösningar ändock kom till stånd.

Vi kommer även bevaka punkterna som Jämtlands räddningstjänstförbund och Brandmännens riksförbund kommit överens om så att dessa följs och att alla får ta del av dom.

Brandpersonal,

Hammerdal, Strömsunds kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons