Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sluta lipa, Hallgren!

Sluta sörja Centerns valresultat Stefan Hallgren! Svälj bitterheten!

Centerpartiets Stefan Hallgren har svårt att dölja sin besvikelse över valresultatet i onsdagens debattartikel. Centerpartiet satsade hårt i valrörelsen på att de skulle riva upp beslutet om investeringar i en ny Arena – men väljarna tog ingen större notis om detta.

Det är uppenbart att de flesta väljare tycker att ungdomsverksamheten inom issporterna förtjänar en bättre anläggning än provisoriet i Z-hallen. Centern gör 2010 sitt sämsta val på många år i Östersunds kommun. En del av förklaringen är säkert Maud Olofssons ”högersväng” – men i kommunvalet kan det bero på att Centern uppfattades som ett parti som sa nej till det mesta. Nu upprepar Stefan Hallgren retoriken från valrörelsen.

Jag uppmanar Stefan Hallgren och andra Centerpartister att sluta sörja valresultatet. Nu är valet över och nu borde vi alla försöka göra insatser som ökar Östersunds kommuns attraktionskraft. Kom med i det arbetet i stället.

Jens Nilsson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel