Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storsjöns bouleklubb

/
  • Klubbens kassör Eva Persson överräcker blommor till avgående Gert Doll. I bakgrunden ses nye ordföranden Mats Hult.

70 procent av medlemmarna hade hörsammat kallelsen till Storsjöns bouleklubbs årsmöte den 18 februari i MultiChallanges lokaler i Östersund.

Annons

 Under eftermiddagen spelade medlemmarna boule på banan som ligger i samma byggnad. Före årsmötesförhandlingarna bjöd klubben på middag.

Eftersom den avgående styrelsen hade god ordning i verksamheten, klubbades punkterna på dagordningen raskt igenom av mötesordföranden Mats Hult. Han blev också vald till ny ordförande för klubben.

Den välskötta bokföringen och verksamhets- och revisorsberättelserna visade på en aktiv förening med god ekonomi, vilket gjorde det lätt för årsmötet att bevilja den avgående styrelsen ansvarsfrihet.

En stadgekommitté bildades för att till ett extra årsmöte i maj inkomma med förslag till nya stadgar. Tre motioner från medlemmar diskuterades och motionerna hänsköts till tävlings- respektive stadgekommittén för handläggning.

Mötet avslutades genom avtackning av den avgående ordföranden Bo Lundstedt och de tre avgående styrelseledamöterna Gert Doll, Lars Wiklander och Thomas Hult med blommor och standar. Därefter kunde alla åka hem för att se Helena Jonsson vinna guld i OS.

Mer läsning

Annons