Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Vattudalen

Annons
SPF Vattudalens ordförande Ingemar Fogelström hälsade drygt 50 medlemmar välkomna till höstens inomhusmöten. Föreningen har fått flera nya medlemmar, och han påminde om att den som vill bli medlem på prov, kan gå gratis det sista kvartalet, och under tiden få tidningen Veteranen. Därefter kan man bestämma om medlemskap.
Sedan hälsades Veronica Borg, verksamhetschef för Studieförbundet vuxenskolan, välkommen. Hon informerade om höstens cirklar, som är klara att starta. Trafik för 65+ var mycket populär förra året, och blev i stort sett fulltecknad under mötet. Engelska och tyska samt Europas länder är också på gång och bjuder in flera deltagare. Datorer intresserar så många, att inga fler får plats nu, men möjligen nästa termin. Mobiltelefonernas alla finesser, förutom att ringa på, samlade också många namn. I SV:s programblad finns förstås många fler exempel på cirklar, och Veronica hälsar välkommen till kontoret för den som har lust att pröva något flytt.
Dagens underhållning bjöd Karin och Bure på, glad musik med möjlighet att sjunga med, tack vare tolkarnas texter. Under pausen kalasades på kaffe och smörgåstårta. Pia Backman rapporterade om DM i boule, där föreningen representerades av två lag. De slutade på 3:e och 4:e plats. Hon hälsade alla välkomna till boulespelet på måndagarna klockan 10 i Tingshusparken.
Dessutom meddelade hon att det medborgarförslag om en så kallad fixartjänst till Strömsund som hon lagt till kommunstyrelsen, har fått avslag. Det är inte kommunens ansvar, enligt protokollet.
På novembermötet kommer att hållas en frågesport med utgångspunkt från Veteranen, Läs alltså nästa nummer noga, uppmanar Pia. Som avslutning på mötet blev det mera sång och musik, samt dragning på det populära tunnbrödslotteriet. Alla hälsades välkomna till nästa möte, den 24 oktober som också bjuder på "glamusik", då med Lindqvistarna. Tolkarna avtackades med en varm applåd.

Mer läsning

Annons