Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Vattudalen

Annons

SPF Vattudalen har hållit ett välbesökt årsmöte. Mötet inleddes med att Gunnel Bergvall spelade dragspel, sjöng och berättade historier, ett inslag som blev mycket uppskattat. Därefter serverades kaffe med semla.

Årmötesförhandlingarna inleddes med en tyst minut för att hedra minnet av de under året avlidna medlemmarna. Därpå upptogs de ordinarie förhandlingarna.

Av verksamhetsberättelsen framgick att föreningen varit aktiv med flera resor och studiebesök, bland annat till Östersundsrevyn, Lapplia bygdemuseum, pensionärsdagen på Jamtli och till Jämt-Tina i Slandrom.

Under året har tio månadsmöten hållits, och vid varje möte har det varit någon form av underhållning och olika typer av viktig samhällsinformation.

Fredagen den 25 september firade SPF Vattudalen sitt 30-årsjubileum på Folkets hus. Cirka 60 medlemmar slöt upp, och bjöds på mat och underhållning.

I november anordnades en hälsodag, där medlemmarna erbjöds kontroll av blodtryck, blodsocker, syn med mera.

Ingemar Fogelström, som suttit som ordförande i åtta år, hade avsagt sig omval, och blev vederbörligen avtackad.

Till ny ordförande valdes Nils-Olof Mårtensson, kassör Bruno Svensson samt sekreterare Kerstin Svanheim-Mårtensson. Övriga ledamöter: Kurt Ericsson, Inga-Brith Nilsson, Tage Wikström och Ivar Sennvall. Ersättare Inga Högberg och Lars Edin.

Mötet avslutades med det sedvanliga lotteriet.

Mer läsning

Annons