Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Vattudalen

Cirka 60 medlemmar hade hörsammat inbjudan till SPF Vattudalens månadsmöte i mars.

Annons

Nye ordföranden Nils-Olof Mårtensson, Sola, hälsade välkommen och inledde sedan med information från styrelsen. Han berättade bland annat om distriktsstämman den 14 april, dit alla medlemmar är välkomna att delta och att föreningen erbjudits att bjuda på kyrkkaffe på Palmsöndagen. Kassören lämnade en utförlig förklaring till 2009 års bokslut och Pia meddelade de ändrade reglerna för aktivitetstävlinge. Berit E. berättade att man i resekommittén hade planer för fyra resor under sommaren: en båtresa från Sandslån 22 juni, till Döda Fallet 25 juli, till Jamtlis pensionärsdag den 3 augusti samt till Moose garden/Persåsen 17 augusti. Vid resorna samarbetar föreningen med PRO. Som avslutning på informationen påminde ordförande om boulen§, som pågår för fullt varje måndag, och uppmanade var och en att försöka intressera någon vän att bli medlem i föreningen

Efter intagande av gott kaffe och goda landgångar fortsatte programmet med att Inger Gidlöf informerade om möjligheten att köpa billiga månadskort för pensionärer till bussresor med Länstrafiken.

Därefter kom Vivi Kaalen och berättade om alla trevliga nyttigheter man kan få göra på hennes gym, dit hon välkomnade alla för att hålla både kropp och själ vid vigör.

Efter en stunds allsång med Kurt Eriksson vid flygeln avslutades det glada mötet med den sedvanliga dragningen i lotteriet.

Mer läsning

Annons