Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Utrikes Hammerdal

Annons

SPF Utrikes Hammerdals månadsmöte den 26 november började med att ordförande Ingrid Hemmingsson hälsade alla hjärtligt välkomna och särskilt välkommen till nya medlemmar.

Föreningens trafiksäkerhetsombud, Sten Löfgren, har även detta år försett alla medlemmar med nya reflexer. Ingrid informerade om en halvdagsutbildning som äger rum den 16 februari 2009 i Strömsund, där professor PO Sandman föreläser om demenssjukdomar.

Ingrid berättade från ordförandekonferensen den 14 november där även KPR:s representanter deltog.

Ingrid har haft besök av Helmut Poppe, nyinflyttad till Sörviken, och han ställer sina tjänster till förfogande. Poppe är en mångkunnig person och kan hjälpa till med det mesta. Avdrag för hushållsnära tjänster gäller.

Sigvard Wagenius berättade att Telia äntligen har installerat ny telefonservice till Utrikeshälsan i Hammerdal. Nya telefonnummer har meddelats via gruppkorsband. Sigvard kunde också meddela att Utrikeshälsan har full läkarbemanning sex månader framåt.

Bengt Fredriksson samlade in deltagarlistor till aktivitetstävlingen.

Till det efterlängtade kaffet serverade Gun, Anita och Siri en hemgjord god smörgåstårta och till påtåren rulltårta. Under tiden sålde Thomas och Karl-Uno ut fyra lotterier.

Det gavs nu även plats för mötesdeltagarna att titta på en liten utställning av vad några av medlemmarna tillverkar hemma på fritid. Carleric och Helge spelade under tiden kända melodier och avslutade med Li och Mattias brudmarsch komponerad av Carleric.

Ingrid Hemmingsson berättade från sin senaste resa till Japan och dottern Ulrika. Det var många roliga och intressanta upplevelser därifrån som åhörarna fick ta del av.

Birgitta Bardosson inbjöd till årets julfest i Gåxsjö den 17 december.

Thomas Olofsson inledde lotteridragningen med en rolig historia och även Gunnel Andersson bjöd på historier ur sitt rika historieinnehav. Vinstbordet med hembakat och hemgjort är alltid lika populärt.

Ingrid tackade alla mötesdeltagarna och särskilt kökspersonalen grupp 4 för ännu ett trevligt månadsmöte och avslutade därmed mötet.

Mer läsning

Annons