Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Östjämtland

Annons

SPF Östjämtland har genomfört sitt årsmöte på Hotell Hammarstrand under god anslutning. Mötet inleddes med parentation för de fyra medlemmar, som avlidit under året. Ett ljus tändes för var och en, varefter lästes en vers av Dan Andersson och påbjöds en tyst minut.

Till att leda mötet valdes Hans Lundqvist och till sekreterare Siv Berg. När det gällde ekonomin hade revisorerna anmärkt på, att man inte löpande fått in alla styrelseprotokoll, en åtgärd som många föreningar glömmer bort. Att föreningen överför sina likvida medel till en lokalt placerad bank blev också mötets beslut. Ansvarsfrihet fick styrelsen, som också omvaldes. Som ordförande fungerar tills vidare Mariann Jönsson.

Budget och verksamhetsplan fastställdes och medlemsavgiften för nästa år blir fortfarande 160 kr. Omval blev det för de nuvarande funktionärerna och ombuden men nya revisorer blir Åke Berg och Kjell Eriksson. Till valberedning utsågs Siri Hallman, Gustaf Eriksson och Maj-Lis Jonsson.

Verksamhetsplanen för de cirka 140 medlemmarna antogs, och bland de nyheter som föreslogs var, att ordna träffar ute i byarna för att diskutera och ta till sig olika frågor, som är av intresse för pensionärerna. Reseombudet Siv Berg informerade om planerade resor, närmast aktuellt nu en teaterresa till Stockholm för att tillsammans med Vuxenskolan se My fair Lady. Underhöll gjorde Sven Doll, som spelade och berättade från sitt mångkulturella musikliv.

Mötet avrundades med lotteri och allsång.

Mer läsning

Annons