Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Östjämtland

Annons

SPF Östjämtland har nyligen genomfört ett medlemsmöte, denna gång förlagt till Fugelsta. Ett femtital pensionärer bänkade sig i den rymliga bygdegården, och hälsades välkomna av styrelseledamoten Sven Jonsson. Därefter följde underhållning av de välspelande och välsjungande Cittronilerna under ledning av Ainy Natanaelsson. Här fick också publiken delta i ett antal kända allsånger.

Vuxenskolan genom Annicka Kanto var representerad och redogjorde för det utbud av kurser och cirklar, som är aktuella. Därefter blev deltagarna bjudna på kaffe och smörgås, som Maj-Lis Jonsson och Siv Berg ordnat. Ett lotteri med skänkta vinster blev nästa programpunkt, och lotterna blev snabbt slutsålda.

Siri Hallman hade också dukat upp ett bord med så kallade Smarta ting, några produkter som Hjälpmedelsinstitutet tagit fram och som ska vara till nytta för äldre och för personer, som har svårigheter att klara sig själva i vardagslivet.

Cittronilerna återkom med några melodier, innan eftermiddagen avslutades med att det visades en kort film av Erik Eriksson om hur livet förr kunde se ut på en fäbod.

Mer läsning

Annons