Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Östjämtland

SPF Östjämtland har hållit månadsmöte med deltagande av cirka 35 deltagare i Hotell Hammarstrand.

Annons

Föreningens nya ordförande Maj-Lis Jonsson hälsade välkommen och berättade från SPF Jämtlands nyligen genomförda årsmöte för 2010. Ett speciellt välkommen till Seniorshopens Maria Johansson från Sundsvall, som inledde med en modevisning. Hon hade till sin hjälp sex SPF-medlemmar från Kälarne, som mannekängade. De "bar upp" sina kläder på ett proffsigt sätt. Livligt applåderade gjorde de 17 soloframträdanden. Det blev långa köer till befintliga toaletter, för klädprovning.

Maj-Lis berättade också att i SPF:s motionskampanj under förra året, nådde inte föreningen någon framskjuten placering trots Sigrid Erikssons pådrivande. Alla måste under det här året visa, att vi kan bättre. Kom ihåg att fylla i den blankett, som Sigrid delat ut!

Maj-Lis hade, för att ge kännedom om kommande månadsmöten, satt upp en förteckning över närmast aktuella möten: vecka 16: Marias modevisning, vecka 20: torsdagen den 20 maj klockan samåkning i egna bilar till Örtagård Öst i Övsjöbyn. Där blir det guidning och provsmakning av deras produkter. Efter detta blir det lunch på Hotell Östjemten. Lunchen betalas av deltagarna själva. Sedan blir det besök på Flatmos tygaffär I Kälarne. Sist eventuellt besök i Håsjö gamla kyrka, samt eftermiddagskaffe i Håsjögården. Pris inklusive provsmakning i Övsjö cirkaa 75 kronor. Bindande anmälan senast 12 maj till Siv 0696-311 13, eller Maj-Lis 0696-43055.

Vewcka 24 i juni föredrag av sjuksköterskan Birgitta Strid i Bispgården, vecka 27 blomstervandring med Lola Karlström, vecka 34 i augusti surströmming i bystugan i Gevåg.

Mötet i Hammarstrand avslutades som vanligt med ett lotteri med ett stort antal vinster. Välkomna till ovanstående månadsträffar! Datum anges senare i annonser.

Mer läsning

Annons