Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Östersund

Annons

SPF Östersund samlade en fullsatt lokal när operasångaren Jan Löfgren uppträdde vid föreningens månadsmöte på EFS tillsammans med pianisten Stefan Nilsson och sångerskan Eva Petrusson i en konsert kallad Musik i allhegonatid. Konserten rönte stor uppskattning och artisterna fick välförtjänta applåder och avtackades med blommor av föreningens ordförande Karin Skoglund.

Före konserten hälsade Karin Skoglund de nya medlemmar som infunnit sig speciellt välkomna samt berättade om föreningens verksamhet den senaste månaden och höstens fortsatta program. Förutom de kurser och cirklar som pågår ska en bokcirkel starta under ledning av Karin Nordquist. En hörselkonferens för distriktet har hållits i Östersund och de som har problem med hörseln eller med hjälpmedel uppmanas vända sig till kommunens hörselombud.

Medlemmar från SPF Östersund ska tillsammans med andra inbjudna från pensionärsorganisationer samt politiker proväta maten på det nya äldreboendet på Fältvägen i Torvalla. I anslutning till detta anordnar Sveriges kommuner och landsting en konferens kallad Måltidsresan där maten för de äldre debatteras. Till konferensen har 25 medlemmar från vardera SPF och PRO inbjudits. Föreningens sedvanliga jullunch anordnas den 9 december på före detta officersmässen på Stadsdel norr. Vid lunchen blir det också en förnämlig underhållning då föreningen lyckats engagera Jan ”Janke” Löfgren, som tillsammans med ytterligare fyra artister ger en julkonsert under namnet Sweet Christmas.

Mer läsning

Annons