Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Östersund

/
  • Four for Christmas med från vänster Jan B. Löfgren, Björn Löfgren, Torbjörn Edlund och Henrik Hallberg underhöll gästerna vid SPF Östersunds jullunch. I förgrunden en av dagens värdinnor, Elsie Oscarsson.

SPF Östersundhöll sin jullunch på Husmans, före detta officersmässen under talrik anslutning.

Annons

Ett 80-tal medlemmar, bland dem flera nya, hälsades välkomna av ordförande Karin Skoglund. Hon berörde även i korthet det kommande årets program, där ett huvudtema för SPF:s arbete blir boendefrågorna för de äldre.

Innan jullunchen vidtog gav den nybildade jämtländska herrkvartetten Four for Christmas med Stefan B. Nilsson vid pianot en helt lysande julkonsert med svenska och amerikanska julsånger i speciellt arrangemang för de välljudande rösterna. Att kvartetten med Jan B. Löfgren som ledare och tenor tillsammans med Björn Löfgren, tenor, och basarna Torbjörn Edlund och Henrik Hallberg haft en intensiv förjulsperiod med flera framträdanden varje dag märktes inte på glöden utan konserten framfördes med inlevelse, känsla och schwung. De välförtjänta applåderna efter framträdandet vittnade också om åhörarnas uppskattning. Den jullunch som sedan serverades var lika riklig som välsmakande, och det var belåtna gäster som slutligen tillönskades ett gott nytt år av ordföranden.

Annons