Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Offerdal

Annons

Föreningen har haft sitt månadsmöte i Nordannäldens bygdegård. Ordförande Hasse Sundkvist hälsade cirka 25 medlemmar välkomna tillsammans med dagens underhållare Bo Engelbrektsson från Järpen.

Han började med en stor del gamla örhängen som alla kände igen. Efter en god stunds underhållning serverades saft och en härlig Offerdalsklämma, efter det kaffe och en god lingonkaka. Sedan var det dags för ordförande att meddela vad som hänt sedan sist.

Ett lotteri fick en strykande åtgång som vanligt när pensionärer träffas. Bo Engelbrektsson axlade dragspelet och spelade en del egenkomponerade bitar som alla tyckte om att döma av appålderna. Sedan följde allsång av de bitar som alla kunde utantill – väldigt uppskattat. Dragning på lotteriet, många vann på sina lotter andra inget.

Underhållaren avrundade musikstunden med bitar som åhörarna fick önska. Tiden går ju så fort och det blev dags för uppbrott. Ordförande Hasse ropade in de i köket som hade ordnat till den förträffliga förplägnaden och Bo Engelbrektsson som hade underhållit samt alla som kommit och förgyllt mötet fick en rungande applåd.

Mer läsning

Annons