Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Odensala

Annons
Efter en mjukstart med en tur med s/s Thomée och lunch på Verkön i augusti och sedvanlig surströmmingsfest i Bystugan i Torvalla i september, har föreningen inbjudit till två mycket trivsamma och välbesökta månadsmöten under hösten.
I oktober stod Arne Nilssons trio för underhållningen och de bjöd på en både varierad och lustfylld musikstund. Ett synnerligen välfyllt vinstbord lottades ut för att förstärka föreningens kassa och kassören Gösta Nilssons hjärngympa förhöjde stämningen vid kaffeborden ytterligare.
Novemberträffen bjöd på ett positivt möte med en stark personlighet - Ambjörn Sandler. Han berättade om tillkomsten av sin bok, "Fånga din dag" och det gjorde han på ett mycket pedagogiskt och intresseväckande sätt. Han delade med sig av sina erfarenheter och tankar. Den livsvisdom och insikt, som ett oblitt öde givit honom, borde stå i eldskrift till uppmuntran för alla dem som lätt förfaller till negativa tankar. Han sammanfattar allt så bra i slutet av boken genom några korta råd, "lev idag, se möjligheterna, ta ansvar för din situation, gläds över det du har och vårda dina relationer".
Göstas hjärngympa till kaffet var denna gång en i vissa delar klurig musikgissning. Man tog också upp beställningar på biljetter till nyårsrevyn i januari och flaggade för att det nästa gång är dags för skinkstut och julgröt.

Mer läsning

Annons