Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Odensala

Annons

Vackert dukade bord och glöggdoft välkomnade gästerna vid månadsmötet i december. För underhållningen svarade ”Matnäsståschan” Birgit och Kerstin Nilsdotter för dagen förstärkta av Ulla-Britta Broth på piano. Kerstin och Birgit har ett fascinerande förråd av gamla visor som de framför till ackompanjemang av gitarr, cittra eller som denna gång piano. Musikunderhållningen delades upp i tre olika delar, vilket gav utrymme för både inmundigande av julgröt och skinkstut, kaffe och kaka och samtal med bordsgrannen, vilket är nog så viktigt när man träffas.

Information lämnades om kommande aktiviteter och den som beställt revybiljett tog tillfället i akt och löste ut den av kassören Gösta Nilsson. Underhållningen avslutades lämpligt nog med ”Knallejul” som allsång och ett skickligt framförande av ”Tomtarnas vaktparad” på pianot.

Korgen ”Särimner”, som likt grisen återuppstår varje år, överlämnades fylld av diverse läckerheter till personalen som tack för all vänlighet och god service under det år som gått. Månadens kaka kunde Björn Wahlberg bära med sig hem.

Mer läsning

Annons