Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Litsbygden

Annons
SPF Litsbygden hade sitt oktobermöte i Klösta skola.
Ordförande hälsade ett femtiotal medlemmar välkomna till kvällens aktiviteter. Han påminde om månadsmötet för två år sedan som blev inställt på grund av det stora snöoväder som då drog genom trakten, till skillnad mot dagens strålande väder med plusgrader.
Gerd Larsson Lundgren från Vuxenskolan informerade om höstens kurser och cirklar och inbjöd föreningen att i samverkan med Vuxenskolan ordna olika arrangemang. Vidare fanns Lave Lavesson från NTF på plats för att tala om de nya hastigheter som införs på våra vägar. Vägverket har ansvaret för hastigheten på de stora vägarna medan kommunerna beslutar om de mindre vägarna. Det blev en livlig diskussion om för- och nackdelar med det nya systemet. Informatörerna tackades med applåder och blommor.
Kvällens värdar bjöd på smörgåstårta och god kaka till kaffet. Musikanterna Arne Nilssons med Edith och Henry svarade för musikunderhållningen och spelade upp till en stunds dans. Vid dragningen av lotteriet fick många medlemmar ta del av det välfyllda vinstbordet.
Tack framfördes till kvällens värdar av ordförande. Nästa tillfälle att träffas blir på Ava Garden i Dvärsätt, där föreningen äter julbord i samband med novembermötet.

Mer läsning

Annons