Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Litsbygden

Annons

SPF Litsbygden samlade omkring 80 medlemmar vid sitt årsmöte i Bringåsens bygdegård den 20 februari. Ordförande Gillis Eriksson hälsade de närvarande välkomna och inledde mötet med parentation över avlidna medlemmar och läste en dikt av Pär Lagerkvist.

Till ordförande för årsmötet valdes Kjell Edin och sekreterare Ingegerd Selander.

Gillis Eriksson omvaldes till ordförande under 2009. Till övriga ledamöter i styrelsen valdes Kerstin Elvbo, Vivi-Ann Eriksson, Birgit Jonsson, Inger Näs, Britta Andersson och Carl-Göran Dahlberg.

Föreningen har haft en livlig verksamhet under året. Månadsmötena har som tidigare år genomförts med ansvariga i de olika byarna och avslutades med en trevlig julkväll på restaurang Ava Garden i Krokom. I augusti åkte medlemmarna på en tvådagarsresa till Funäsdalen och Röros med olika stop under vägen. Föreningen gjorde ett besök på Räddningstjänsten i Östersund vid årets friskvårdsdag och i juli hölls gudstjänst på Sännsjövallen tillsammans med Lillsjöhögens byalag. SPF Litsbygden svarade för sex av de populära danskvällarna på Hårkvallen i Lit. För övrigt kan nämnas bland annat gymnastik och litteraturcirkel och föreningen ordnade vid två tillfällen under året eftermiddagskaffe med underhållning på Häradsgården i Lit.

Årsmötet avslutades och ledamöterna Ingegerd Selander och Arne Jonsson avtackades med blommor, så även årsmötets ordförande Kjell Edin. Kvällen fortsatte med trevlig samvaro, god soppa, smörgås och kaffe med kaka. Xakt underhöll med trevlig musik och spelade sedan upp till en stunds dans.

Mer läsning

Annons