Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Litsbygden

SPF Litsbygden samlade ca 60 medlemmar vid årsmötet i Bringåsens bygdegård den 26 februari.

Annons

 Ordförande Gillis Eriksson hälsade de närvarande välkomna och inledde mötet med parentation över avlidna medlemmar.

Som ordförande för årsmötet valdes Kjell Edin och som sekreterare Lars Östman.

Gillis Eriksson omvaldes till ordförande under 2010. Till övriga ledamöter i styrelsen valdes Carl-Göran Dahlberg, Kerstin Elvbo, Inger Näs och Henning Olsson.

Föreningen har som vanligt haft en livlig verksamhet under året. Månadsmötena har genomförts med ansvariga i de olika byarna och i år avslutades det med julbord på Vångens Värdshus. Den 9 juni gjordes en resa till Hålland och Ristafallet, sedan i början av augusti en tvådagarsresa till Höga Kusten. Friskvårdsdagen hölls vid Rustmästargården i Kyrkås.

SPF Litsbygden svarade för sex av danskvällarna på Hårkvallen. För övrigt kan nämnas att medlemmar deltagit i gymnastik, litteraturcirkel, bowling och ordnat med eftermiddagskaffe med underhållning på Häradsgården två gånger under året.

Årsmötet avslutades och ordförande Kjell Edin avtackades med blommor Lill-Bengt underhöll samt spelade till dansen senare under kvällen.

Bengt Pålsson överlämnade blommor till Vivi-Ann Eriksson och Gösta Persson som ett litet tack från bowlingdeltagarna för deras engagemang för bowlingen. Gösta överlämnade ett pris till årets klubbmästare Bengt Pålsson samt guldmedalj. Silvret gick till Lars Östman och bronset till Vivi-Ann Eriksson. Kvällen fortsatte med trevlig samvaro och efter en god måltid tog dansen vid.

Mer läsning

Annons