Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Hogdal

Annons

Årsmöte med SPF Hogdal hölls den 28 februari på församlingshemmet i Ytterhogdal där ett femtiotal medlemmar deltog.

Mötet inleddes med en tyst minut och ljuständning för de medlemmar som gått bort under året. Därefter läste Asta en vers. Mötet bestämde att gästande distriktsordförande Rolf Emanuelsson skulle leda förhandlingen.

Verksamhetsberättelsen upplästes varvid kan nämnas att föreningen hade 168 medlemmar vid årsskiftet. Föreningens medlemmar har varit aktiva på boulebanan hela sommaren och även deltagit i Härjedalsmästerskapet med framgång. Tre resor har gjorts under året, bland annat en på tre dagar till Helsingfors. Ett stort lotteri har sålts och samkväm med dans har ordnats tre gånger. Mari Anne har haft ett antal bingoträffar som varit mycket populära. Kassören läste revisionsberättelsen och redogjorde för ekonomin. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och omvaldes och består av Alvar Grindborg, ordförande, Ann-Britt Ström, sekreterare, Tor Björn Lundberg, kassör samt Mari Anne Lundberg och Asta Grindborg.

Det beslöts vidare att miljö- och trafikfrågor skulle handhas av Asta. Mötet beslöt också att Mari Anne skulle vara reseledare. Till suppleant i valberedningen utsågs Margareta Bengtsson. På övriga poster blev det omval.

Under punkten Nya frågor informerade Rolf om distriktets aktiviteter. Mötet avslutades av omvalde ordföranden som tackade Rolf med en blomma. Silvernål och blommor delades ut till Rut Halvarsson, Ally Blomkvist, Clary Magnusson och Sigrid Jonasson. Festkommittén bjöd sedan på en välsmakande middag med glad underhållning av Maria och Gösta från Ygsbo.

Sist blev det dragning på lotterier med vinster som tillverkats och skänkts av medlemmarna.

Mer läsning

Annons