Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Glissjöberg

SPF Glissjöberg samlades till årsmöte på Lilla Hotellet i Sveg

Annons

. 78 procent av medlemmarna var närvarande. Efter en tyst minut för att hedra minnet av de under året avlidna övergick man till de ordinarie förhandlingarna.

Av verksamhetsberättelsen framgick att föreningen varit aktiv med flera resor och studiebesök bland annat till Västbergsvallarna med kolbullar, historier, musik och tävlingar, till Klövsjö gårdsmejeri och Hasselmyrdalens fjällträdgård.

Höstupptakt med surströmming, julbordet avåts på Wemerskolan och årets sista träff blev grötfesten på Glissjöbergsgården. Alla sammankomster präglades av en varm familjesamvaro.

Till ordförande omvaldes Börje Fjellner, kassör May-Britt Westfält och sekreterare Anne Lis Amundsson. Övriga i styrelsen valdes Kerstin Larsson och Paulina Östman. Distriktsordförande Rolf Emanuelsson lämnade information om medlemssituationen och andra nyheter från förbundet. Han önskade föreningen lycka till i det fortsatta arbetet.

Efter avslutade förhandlingar såldes ett lotteri med strykande åtgång. Fina vinster fann sina belåtna ägare. Därefter samlades man till en god måltid i trevlig samvaro.

Mer läsning

Annons