Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Gimådalen

Annons

Under sitt motto: Alltid på en måndag - alltid kl 12.00 - alltid gemensam måltid, samlades cirka 60 medlemmar i SPF Gimådalen till månadsmöte i Sundsjö hembygdsgård, Torsäng, den 20 april.

Ordförande Bertil Sunding inledde med ett varmt välkommen och lite föreningsinformation. Ulla Jacobsson hade deltagit i ett av SPF anordnat riksmöte i längdskidåkning i Älvdalen och som ett synligt bevis på detta fått ett diplom. Tillsammans med både muntlig och levande ros överlämnade ordförande diplomet med några uppskattande ord. En varm applåd gladde Ulla.

Efter måltiden var det underhållning av Evert Marcusson. Det var ett roligt, omväxlande och tankeväckande program. Evert talade sig varm och nästan grön i sitt lovtal till broccolin som han uppmanade alla att äta ofta och mycket. Friskvård a la Evert. Till gitarr fick deltagarna höra visor av Dan Andersson och Evert Taube förstås men också lite ovanligare låtar med tillhörande historier.

Så blev det sångtävling. Evert trallade inledningen till en sång och så skulle man lista ut vilken. Alla lyckades bra och belönades med 1-2 bananer beroende på svårighetsgraden. Många glada skratt blev det också.

Anna-Lisa Lindström hakade på friskvårdstemat med att berätta att föreningen kom en hedrande 4:e plats i länet i SPF Jämtlands aktivitetstävling i motion. Hon uppmanade vänligt men bestämt att öka på motionen och framförallt fylla i aktivitetsblanketten vilket man inte varit så bra på.

 Liksom i de flesta föreningar är lotterier en uppskattad programpunkt. Så också denna dag.

 Nästa program för SPF Gimådalen är en resa till Norge för att med dem fira ”syttende maj” och därefter är det friskvårdsdag i Hoviken den 15 juni. Redan en tradition, ingen anmälan, bara kom.

 

Annons