Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Gimådalen

SPF Gimådalen höll årets sista månadsmöte den 14 december i Revsunds sockenstuga, välbesökt som vanligt.

Annons

Ordförande Bertil Sunding hälsade välkommen och julstämning infann sig gratis i form av ymnigt snöfall. Flitiga medlemmar hade ordnat smaklig måltid. Risgrynsgröt, smörgås med skinka, kalvsylta, rödbetssallad och ost och därtill julmust. Det räckte alldeles utmärkt för att alla skulle vara nöjda och hellre spara sig till stora julbordet under kommande helger.

Så blev det kaffe och pepparkakor och allsång. Margareta Stenlund Nyhem hade ställt samman ett julsångshäfte på både jämtska och svenska. Alla klarade att ta sig igenom häftet med gott humör och sångglädje. Hon berättade även några roliga barnhistorier från skolans värld, mycket uppskattat och varma applåder. Anita Bergqvist, Östersund, roade med fin diktläsning, även detta tvåspråkigt. Julevangeliet på jämtska är mycket uttrycksfullt.

En representant för Bräcke bio delade ut en enkät och ville veta hur deltagarna ser på det utbud av seniorbio som erbjuds. Av surret i omklädningsrummet att döma var alla nöjda och vände hemåt i snöväglaget innan det blev alldeles mörkt. 

Nu blir det uppehåll till den 22 februari, då är det årsmöte.

Mer läsning

Annons