Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

Annons

SPF Brunflobygden har haft sitt månadsmöte i Mariagården, Marieby. Samtidigt firade föreningen sitt 30-årsjubileum. Ordförande Ulla-Britt From hälsade 60 deltagare välkomna samt lämnade över ordet till Torsten Nilsson som gav en tillbakablick på föreningens verksamhet från 1979 till i dag, en mycket intressant historik.

Karin Stugholm, Vuxenskolan, överlämnade blommor till Ulla-Britt och tackade för gott samarbete samt berättade lite om kommande studiecirklar. Solveig och Nisse förrättade lotteridragning som vanligt med många fina vinster. Därefter var det dags för Ingvor och Staffan att servera fika en god smörgås och för dagen en jättestor SPF-tårta som Ingvor bakat.

Samtidigt passade Ulla-Britt på att tacka Torsten för hans stora engagemang under de gångna åren. Efter fikat kom dagens underhållare, Trio mé Bumba som bestod av Jan Lindqvist, Rolf Larsson och hemmasonen Folke Lindqvist, de tog åhörarna med på en riktig nostalgitripp med gamla örhängen varvade med roliga historier. Publikens jubel och applåder resulterade i extranummer. Därefter var det dags att gå ut i den vackra höstsolen, en mycket fin dag.

Mer läsning

Annons