Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

Annons

Novemberträffen hölls denna gång i Mariagården, Marieby. Gertrud Jonsson fick hälsa ett 50-tal deltagare välkomna eftersom föreningens ordförande Ulla-Britt From kom lite senare då hon deltagit i en konferens.

Dagens underhållare var Sören Johansson som spelade dragspel en stund före och efter fikat. Dagens servering sköttes av Ingvor och Staffan och under detta informerade Carl-Erik Ericsson om en föreställning av Friteatern som ska göra ett besök i Brunflo i februari.

Därefter var det Anna Landströms tur att informera om aktivitetsblanketterna som ska samlas in i december. Ulla-Britt gjorde även en kort redogörelse från konferensen samt en förfrågan om medlemmarna var intresserade att gå på Östersundsrevyns pensionärsföreställning i januari.

Sedan var det dags för dagens gäst Maria Johansson, Seniorshopen, att presentera höstens och vinterns mode. Mannekänger var Solveig Jonsson, Margit Ek, Ulla Eriksson, Eva Söderström, Nisse Nilsson och Egon Persson. Alla fick applåder och beröm för de vackra kreationerna.

Mer läsning

Annons