Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

Ett 60-tal deltagare samlades i Mariagården, Marieby, för årets sista träff.

Annons

Ordförande Ulla-Britt From hälsade samtliga välkomna och överlämnade ord och ton till dagens underhållare, Signe Singers med Nils-Ivar Eriksson dragspel, Henry Söderström gitarr, Ingeborg Strömsén och Maj Jakobsson sång. De underhöll en stund med julvisor och allsång.

Därefter kom ett vackert och stämningsfullt luciatåg av tio flickor från klasserna 4 och 5 från Ångsta skola under ledning av Mariann Nilsson och Ingeborg Olsson, fantastiskt duktiga flickor som lärt sig alla dessa visor som åhörarna fick nöjet att njuta av.

Därefter lämnade Astrid Persson en liten information från en dag med provsmakning av pensionärernas matlådor, dess innehåll och hantering både positivt och negativt.

Dagens höjdpunkt var Ingvors och Staffans julbord med allt gott som bjöds – synd att magen säger stopp. Efter maten förrättade Solveig och Nisse lotteridragning där vinsterna bestod av julklappspaket. Festen avslutades med kaffe och mer underhållning av Signe Singers som bjöd på mycket vacker sång och musik, en fin början på julen.

Mer läsning

Annons