Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Brunflobygden

Annons

SPF Brunflobygden har haft sitt årsmöte i Missionskyrkan, Brunflo, med ett 60-tal deltagare. Ordförande Ulla-Britt From hälsade samtliga välkomna och inledde mötet med en parentation över avlidna medlemmar samt läste en vacker dikt skriven av Karin Stugholm. Därefter tog mötesordförande Anders Håkansta över klubban och ordet och skötte förhandlingarna med van hand tillsammans med Eva Söderström som sekreterare. Kassören Egon Persson redogjorde för föreningens ekonomi, styrelse och revisionsberättelser lästes upp och styrelsen beviljades fortsatt förtroende.

Styrelsen består av: Ulla-Britt From ordförande, Egon Persson kassör, Eva Söderström sekreterare, Ulla Eriksson och Gertrud Jonsson. Under övriga frågor upplyste ordförande om en träff på Centralstationen i Östersund den 16 mars mellan klockan 18 och 20 där SJ informerar SPF-pensionärerna om möjligheten att åka tåg billigare.

Sedan mötesförhandlingarna avslutats var det dags att uppvakta de medlemmar som fyllt 80 år under det gångna året. Det var åtta stycken, men av dessa var fyra närvarande Ann Bengtsson Jarlås, Rut Jönses, Anna Landström och Carl-Erik Ericsson, vilka fick motta en SPF-nål samt en ros. Därefter uppvaktades Karin Stugholm, Vuxenskolan, med blommor av föreningens ordförande som tack för gott samarbete, en likadan bukett skickades även till Pia Berg Stugholm som inte hade möjlighet att närvara.

Dagens goda fika, stutar och bakelse, serverades av Marianne Jonsson och Annemari Mähler. Underhållare var Arne och Arvid som sjöng och spelade vackra melodier. Efter fikat berättade Karin Stugholm lite om Vuxenskolans verksamhet under den kommande våren, vilka möjligheter som fanns för pensionärerna att träffas och trivas. Dagens sista punkt var Solveigs och Nisses lotteridragning där alla hoppades på vinst, men tyvärr alla hade inte den turen.

Mer läsning

Annons