Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Bergsbygden

Annons

Så har föreningen klarat av ännu en höjdare i SPF:s mötesserie. Med Anders Silverdahls buss samlades medlemmar och gäster från Oviken, Hackås och Svenstavik och orterna däremellan i Klövsjöfjälls matsal för att njuta av samvaro, underhållning och inte minst julbord. Snöovädret till trots gick resan bra även om den tog lite tid. Heder åt chauffören!

Värdparet AnnaGreta och Lars Backskog, med den speciella jultröjan, hälsade välkomna. Det tog en liten stund innan alla hälsat runt och hittat en bra plats.

Dagens första överraskning var ett luciatåg med barn i alla åldrar, som läste verser och sjöng. Hela Klövsjö skola hade ställt upp och den riktiga julstämningen växte fram direkt.

Det var en imponerande insats inte minst av de yngsta barnen.

Det tog några timmar att äta sig igenom och njuta av det digra julbordet. Men det berodde också på att kvällens musikanter fick chansen vid några tillfällen. Inget namn har de tydligen, men trion Bo Kronlund, Anna Persson och Gösta Edlund är lysande.

Till kaffet var det lotteri på medhavda vinster. Många fina och roliga saker hamnade hos det vanliga turgänget. För dagen var det nästan bara höga nummer som gav utdelning.

Naturligtvis fick alla vara med och sjunga några av de mest älskade sångerna innan ordförande Kerstin Grubb avslutade med traditionell utdelning av rosor.

Alla skildes åt, nöjda och belåtna, och såg med tillförsikt fram emot den stundande julen.

Mer läsning

Annons