Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Socialdemokraterna Hammerdal

Den 19 november 2008 genomförde Hammerdals socialdemokratiska förening sitt höstmöte i Sikås föreningshus.

Annons

 

Ordförande Sven Vigren kunde hälsa cirka 25 personer välkomna till mötet. Inledningsvis avlämnades rapporter från olika verksamhetsområden, de olika nämnderna i kommunen och från en styrelseutbildning. De socialdemokratiska ungdomarna har en egen SSU-förening på gång. Torsten Eriksson redogjorde för budgetläget och medlemsavgiften fastställdes för år 2009.

Nominerad till partidistriktsstyrelsen är Susanne Hansson, Strömsund. Torsten Eriksson är nominerad till Internationella utskottet. Medlemsvärvning kommer att ligga högt på listan inför 2009, liksom målet att utveckla lokalsamhället. Inför partidistriktets årskongress senare i vår uppmanar styrelsen sina medlemmar samt SSU att bidra med förslag till tema att motionera kring.

Under 2009 är två medlemsmöten planerade samt några temamöten där medborgarna inbjuds att delta. Oppositionsrådet Lennart Oscarsson informerade i korthet. Efter genomgånget möte och med ett tack från ordföranden till alla som bidragit till verksamheten under året samt till alla som deltog i mötet, bjöds alla på julgröt.

Annons