Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKTF avd 30 Jämtland

Annons
SKPF avd 30 Jämtland hade månadsmöte på restaurang Sundet, Frösön, den 14 oktober. Ordförande Rigmor Danielsson hälsade välkommen till ett 60-tal medlemmar. Musiken under kvällen bestod av Nils Ivar och Arne Palmqvist, dragspel och Sture Blom på gitarr.
Sonja informerade om att Korpen har vattengymnastik som man kan anmäla sig till om intresse finns. Birger kommer efter nyår att ha cirkel i de nya trafikskyltarna. Det såg ut att behövas, han visade några nya och det var inte många som visste vad de föreställde. Rigmor berättade att förbundet höjer årsavgiften med tio kronor år 2009 men att föreningens styrelse beslutade att inte höja, utan avgiften blir 120 kr även nästa år.
Därefter sjöngs SKPF:s sånggrupp, innan scenen intogs av Jörn Bäckvall som berättade om sin barndom på ett roligt och underhållande sätt - många glada skratt blev det. Ordförande tackade Jörn som fick en extra applåd.
Sen blev det kaffe och god smörgås. Allan Molin sjöng en vacker sång och musikerna spelade några låtar till, innan lotteriet tog vid.
Ordförande Rigmor Danielsson tackade de medlemmar som kommit och önskade en trevlig kväll.

Mer läsning

Annons