Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

Annons

SKPF avd 30 Jämtland hade medlemsmöte på restaurang Sundet den 11 november. Vice ordförande Åke Olsson hälsade ett 60-tal medlemmar välkomna.

Birger berättade att han varit på NTF:s möte där det talades om att dra ner på hastigheten i trafiken, det sker för mycket olyckor på grund av för höga farter på vägarna. Den 19 januari 09 har Birger en cirkel om nya vägmärken alla intresserade är välkomna. Sonja Ejenstam informerade om att hon varit på LPR-möte. Där berättades det om att läkaren Per Malm och en sjuksköterska varit på besök hos äldre pensionärer och kontrollerat deras mediciner, de fortsätter med detta även nästa år. Nästa gång vid läkarbesök fråga om era mediciner, kanske behövs inte alla.

Jean Jenssen berättade att bussveteranerna har möte en gång i månaden i föreningens lokal andra är också välkomna dit för en pratstund. Åke Olsson läste upp en skrivelse om vård och omvårdnad som undertecknats av pensionärsorganisationerna och sänds till omsorgsnämnden och kommunstyrelsen.

Därefter blev det dags för underhållning och Gun Lööf hälsade Rolf och Lotta välkommen. Det blev en härlig stund med sång och musik båda nya och äldre sånger. Sedan serverades kaffe och god smörgås och så blev det dragning av lotteriet.

Åke Olsson avslutade mötet och tackade de som kommit, och bad om en extra applåd till de duktiga musikanterna.

Mer läsning

Annons