Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30 Jämtland

SKPF avd 30 Jämtland har haft trivselkväll med möte på Restaurang Sundet, Frösön, den 13 januari.

Annons

Ordförande Rigmor hälsade ett 70-tal medlemmar välkomna. Hon informerade om att medlemmar fyllda 85 år är avgiftsbefriade och att det kommer påminnelse om betalning av årsavgiften februari och april. Möten på Seniorernas hus kommer att annonseras i dagstidningarna samt radio.

Sonja informerade om att det även i år blir gemensam avslutning av cirklarna. Tid och plats anges senare. SKPF kommer att ha Tisdagsdax i sommar. Sonja meddelade att cirklarna börjar med handarbetsgruppen den 12 januari, Må bra-gruppen den 14 januari samt sången 20 januari. Birger Lööf håller i en cirkel om trafik, den startar den 19 januari. Jean Jenssen påminde om att pratgruppen med bussveteranerna SKPF fortsätter den 28 januari.

Sedan övertog Ingrid Krylén, konsumentrådgivare för Jämtland och Härjedalen ordet. Hon redogjorde för hur man kan få hjälp när man behövde, att man ska spara alla kvitton i tre år och att man alltid ska fråga efter öppet köp på varor man handlar – tiden är olika i affärerna. Att kontrollera att det är en 90-serie när man skänker till insamlingar, det är säkrast. En mycket lärorik information hon tackades med en stor applåd.

Därefter kom kvällens underhållare, Evert Markusson, en mycket trevlig överraskning som både sjöng spelade och berättade roliga historier så åhörarna fick många glada skratt. Man fick också sjunga med i visorna. En underhållare som gärna får komma tillbaka.

Sedan var det kaffe med god smörgås och dragning av lotteriet . Rigmor avslutade kvällen med att tacka alla som kommit.

Mer läsning

Annons