Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30

SKPF avd 30 hade möte på Restaurang Sundet där ett 60-tal medlemmar infann sig.

Annons

Vice ordförande Irja Bergvall öppnade mötet och hälsade välkommen. Hon frågade om de som kommit kunde försöka att ta med en vän till nästa möte. Det behövs nya medlemmar även förtidspensionärer är välkomna, det kan vara ett bra sätt skaffa nya vänner och bekanta.

Sonja Ejenstam berättade om att handarbetsgruppen börjat för hösten, sånggruppen, gymnastiken likaså, det finns platser kvar om intresse finns. Det startar en datakurs på ABF som Edit Svensberg håller i, det är en ren nybörjarkurs, som att lära sig att starta en dator och vad alla knappar är till för.

Därefter välkomnades distriktssköterskan Elsy Bäckström, en duktig yrkeskvinna. Hon berättade om ett projekt som startade 2007, som gäller äldre personer från 75 år och uppåt. Hon är processledare för en grupp som undersöker multisjuka personer som legat mer än tre gånger under ett år på sjukhus. Det finns även en grupp multisviktande där det handlar om sjuka och deras mediciner.

Sedan blev det kaffe och god smörgås, innan Evert Markusson tog över, en härlig och underfundig underhållare som både kan sjunga och berätta härliga historier så att alla fick många glada skratt. En mycket duktig estradör, som lät alla vara med och sjunga de visor de kunde. Lotteriflickorna tog över och lottdragningen tog vid.

Ida Bergvall avslutade kvällen med att tacka alla som kommit och önskade dem välkommen tillbaka till nästa möte i november.

Annons