Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30

SKPF avd 30 hade möte med trivselkväll på Restaurang Sundet den 10 november 2009. Ett 60 tal medlemmar kom till mötet.

Annons

Ordförande Rigmor Danielsson öppnade mötet och hälsade välkommen. Hon informerade om att förbundet kommer att ta upp försämringarna av försäkringarna med Folksam.

Sonja berättade att hon varit på möte på Campus, ”Tänk efter före”. Det handlade om äldre och att de ska titta hur de bor medan de orkar flytta och även att de ska se över sina matvaror. Det är bättre att äta gott och må bra, bättre med smör och grädde än bara lightprodukter, mycket grönsaker och frukt varje dag. Det talades också om mediciner – tala med läkaren om alla piller behövs. Skaffa hjälp i tid om det behövs till städning och annat. En höftoperation kostar i dag 200 000 kronor. En mycket givande dag.

Teatern ”Soliga hälsningar” den 24 november på Svarta lådan klockan 13. Förbokning av biljetter till ett pris av 50 kronor, kaffe ingår i priset.

Jean Jenssen har varit på NTF:s trafikkonferens. En läkare skulle berätta om äldres körkort men han kom inte. Det talades om hur viktigt det är med reflexer nu när det är så mörkt på kvällarna. Han berättade att staten tar bort pengar från NTF och att sex personer är uppsagda.

PO Nystrand kom och visade bilder från ett år ute i vår vackra natur. Deltagarna fick se orrar, älgar och ugglor, men även vackra orkidéer visade han, mycket vackra bilder. Därefter kom Signe Singers, Nils-Ivar och Harry och bjöd på härlig sång och musik där även medlemmarna fick vara med och sjunga.

Kvällen avslutades med kaffe och god smörgås och dragning av lotteriet. Ordförande tackade de som kommit till mötet och önskade välkommen till nästa möte.

Mer läsning

Annons